martes, 3 de marzo de 2009

Primers comentaris de les webs recomenades:

Abans de res, vull destacar que no s'ha d'oblidar mai d'esbrinar la fiabilitat i seriositat de les pàgines consultades; per exemple i sense anar més lluny... ja us enrefieu d'aquest blog? Vosaltres mateixos. Bé doncs, i ara si, anant per feina, he començat per fer un cop d'ull a la CDC (Centros para el Control y la Prevención de Enfermedades; Atlanta, U.S.A.). Completíssima pàgina americana amb infinitat de links i també publicacions (destacar la bona traducció a l'espanyol) d'articles. Disposa d'un índex a-z de malalties i afeccions a on trobarem absolutament de tot. El motor de recerca funciona perfectament: hi vaig posar "higiene" i em van sortir 92 resultats! Hi ha protocols, articles, estudis... per no acabar-s'ho.
Nota per algun/a despistat: l'adreça la podeu trobar més avall o al mateix gugle, com no.

4 comentarios:

  1. NO hi han mes vídeos marxosos i divertits, perque sensa dubte tels mires, i rius una bona estona, Molt important!!!!!!!!
    Olga (segueixo sent la mateixa pallissa de abans)

    ResponderEliminar
  2. Coca!! está muy bien hecha la web eh! es super completa! como tu! jajaja. Puedes encontrar información muy útil y más en nuestro futuro trabajo!! ánimo!!!! y sigue así!!! un besooo

    ResponderEliminar
  3. Esta genial la web enhorabuena! . Hay temas muy interesantes yo quiero volver a estudiar enfermería. Que bonita es la vida del estudiante ,venga aprende rápido y bien que me tienes que sustituir.
    Pilar.

    ResponderEliminar
  4. Muy bien coca se nota que eres un crack en la materia!! tomare unos cuantos apuntes sobre todo en materia de higiene! que organizado y entretenida solo le falta colgar un video tuyo dando una conferencia sobre el tema...ya tienes una idea mas!
    marta

    ResponderEliminar